BINNENKORT ONLINE

Scroll

Nog even geduld...

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

MAAR HOEFT NIET TE WACHTEN

Wij bezorgen uw meubels tot op een plaats waar u wilt dat het komt te staan (Mits het via een normale weg toegankelijk is) door heel Nederland,benelux en zelfs door heel Europa als het moet.zodat u zelf niet met zware meubels hoeft te sjouwen!. Voordat u een service bij ons afneemt zullen we de bezorgkosten voor die service duidelijk van te voren aan u communiceren.

Bij sommige bezorg omstandigheden gelden er andere tarieven denk bijvoorbeeld aan etage werkzaamheden of het huren van eventuele externe materialen zoals verhuisliften om uw meubels op de door u aangewezen laats te transporteren.

Voor alle services, tenzij anders is aangegeven, geldt dat je tot 24 uur van tevoren kan annuleren zonder dat we extra kosten in rekening zullen brengen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Ook voor diversen meubel montages bent u bij ons op het juiste adres.

BEL DIRECT 06-86820382